Recepty zima, Strana 2

Jak na zavařování masa

Zavařování masa není žádná věda. Dřív, když nebylo tolik možností ke zmrazení masa, se jednalo o doc...

Vepřový sulc

CO BUDETE POTŘEBOVAT 1 vepřová nožička 1 osolené vepřové koleno 2 bobkové listy 10 kuliček pep...

Vánoční vanilkový dárek

CO BUDETE POTŘEBOVAT 2 vanilkové lusky 200 gr cukr krupice 0,5 l 35% alkoholu (nejlépe vodky, k...

Vánoční punč

CO BUDETE POTŘEBOVAT 1 litr červeného vína 30 ml třtinového rumu nebo griotky ½ litru silného č...

Vaječný koňak

CO BUDETE POTŘEBOVAT 1 plechovka neslazeného kondenzovaného mléka (500 g) 1 lžička vanilkového e...

Sypané směsi

CO BUDETE POTŘEBOVAT 300 g hladké mouky 2 lžičky kypřícího prášku 1 lžička jedlé sody ½ lžičky...

Sádlo se škvarky

CO BUDETE POTŘEBOVAT 1 kg hřbetního sádla bez kůže sůl   Skvělá pochoutka pro ...

Pesto z kadeřávku

CO BUDETE POTŘEBOVAT 200 g kadeřávku (očištěné listy bez stonků a silných žeber) 140 g loupaných...

Pečený čaj se zázvorem

CO BUDETE POTŘEBOVAT 0,5 kg čerstvého zázvoru 1 bio citron 1 bio limetka 400 g třtinového cukr...

Nakládaná feta

CO BUDETE POTŘEBOVAT 500 g sýru feta (nakrájený na 1 cm kostičky) hrst malých chilli papriček 1...

x