Recepty podzim, Strana 2

Kořeněné nakládané hříbky

CO BUDETE POTŘEBOVAT 220 ml octa 780 ml vody 90 g cukru 25 g soli 15 kuliček pepře 20 kuliče...

Houbový "kečup"

CO BUDETE POTŘEBOVAT 750 g jedlých hub (nakrájených na tenké plátky) 125 ml bílého vinného octa ...

Fermentovaná zelenina

CO BUDETE POTŘEBOVAT čestvá zralá zelenina sklenice weck sůl (mořská, nebo himalájská) Uch...

Cibulová zavařenina s tymiánem

CO BUDETE POTŘEBOVAT 2 kg cibule 80 ml olivového oleje 20 g tymiánových lístků nastrouhanou ků...

Švestkový crumble

CO BUDETE POTŘEBOVAT 500 g vypeckovaných švestek 100 g třtinového cukru 100 g ovesných vloček (...

Švestková marmeláda s čokoládou

CO BUDETE POTŘEBOVAT 3 kg vypeckovaných švestek 0,8 kg cukru 300 g kvalitní hořké čokolády (min...

Svatomartinské rohlíčky

CO BUDETE POTŘEBOVAT 500 g polohrubé mouky 1/2 l mléka 4 žloutky 100 g másla 60 g cukru 40 g...

Mléčná rýže s karamelizovanými jablky

CO BUDETE POTŘEBOVAT Na mléčnou rýži: 300 g rýže (nejlépe rýže určené na rizoto - výsledek tak b...

Kdoulový džem

CO BUDETE POTŘEBOVAT 1 kg oloupaných kdoulí nakrájených na menší kostičky (celé ovoce je potřeba ...

Jablečný džem

Jablka patří mezi nejstarší druhy ovoce. Již v antice bylo považováno za symbol plodnosti, lásk...

x