CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...
Recepty jaro, Strana 3
CO BUDETE POTŘEBOVAT 100 g ovesných vloček 2 lžíce chia semínek 300 ml mléka (rostlinného nebo ...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 500 g hladké pšeničné mouky 1 sáček vanilkového cukru 6 vajec sůl ...
CO BUDETE POTŘEBOVAT Klasická vajíčková pomazánka 8 uvařených vajec 2 lžíce majonézy 200 g žer...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 1 stroužek česneku, nakrájený na plátky 10 g nastrouhané citrónové kůry (ne...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 0,5 kg drůbežích jater 100 ml portského vína 100 g másla + trochu navíc na...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 0,75 kg jehněčího masa (nejlépe z kýty nebo plece) 80 ml slunečnicového ole...
Slovo pesto pochází z italského slova pestare - tedy tlouci. Touto činností totiž vznikaly první pes...
Už jste vyzkoušeli letošní bezový hit - jemně perlivou lehce alkoholovou limonádu? Její příprava je ...