Inspirace podzim

Snídaňová inspirace plná energie

Snídaně dělá den - to není žádné tajemství. Na podzim, hlavně v době, kdy se mění počasí z teplého n...

Jak na maso z divočáka?

Kančí maso (neboli maso z divočáka) patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější zvěřinu vůbec. A víte proč?...

Neobvyklé plody podzimu

Zavařujeme pro vás i nepříliš obvyklé plody podzimu, které ne všichni znají. Pojďme si je představit...

Jelení maso

Dostalo se k vám jelení maso? Právě jste vyhráli v loterii! Jelení maso má samá pozitiva - je chutné...

Švestky - modrý poklad ve vaší kuchyni

Podle archeologických nálezů konzumovali švestky všeho druhu (i mirabelky nebo špendlíky) naši předk...

Polévka jako základ zimního jídelníčku

Když se venku začne šířit tma a chlad, není nic lepšího než si sednout k talíři plnému teplé polévky...

Podzimní piknik s našimi paštikami

Naše delikátní paštiky nemusíte jenom mazat na pečivo. Samozřejmě s čerstvým kváskovým chlebem se je...

Brusinková nálož

Máte brusinky zafixované pouze jako doplněk ke svíčkové nebo slazené sušené plody vhodné k mlsání? N...

Jeřabiny a arónie

S podzimem dozrávají i dnes méně známé a méně využívané plody. Pojďme se podrobněji podívat na jeřab...

Houby v kuchyni

Ne každý rok je posvícení a to bohužel platí i o letošní houbařské sezóně. Každopádně není na škodu ...

x