Inspirace jaro

Nakládané poupata alias kapary

Italská kuchyně je nápaditá a využívá opravdu rozmanité přírodní bohatství. Delikatesou se tak staly...

Vykvetlé krásky ve skleničkách Weck

Milujete na stole jarní květy? Cibuloviny jako narcisy, hyacinty nebo modřence prozáří každou domácn...

Dokonalá ryba ve skleničce

Ryby a jiná vodní žoužel byly už od pradávna nedílnou součástí lidského jídelníčku a to nejen na bře...

Tradiční květen

Květen má už ve svém názvu podstatu celého měsíce. Rozkvět přírody v celé své síle a nádheře. Je to ...

Tradiční březen

Březen je ve znamení prvního jarního dne, jarní rovnodennosti a hlavně časem předvelikonočního půstu...

Tradiční duben

Jarní energie je už cítit ve vzduchu, je plný ptačího cvrlikání, bzukotu prvních odvážných včel a sv...

Co zavařovat v dubnu?

Na jaře se příroda konečně na plno probouzí ze svého spánku a my můžeme opět využívat...

Co zavařovat v květnu?

Na zahrádce jsme zatím spíše ve fázi vysazování než sklízení, přesto už můžete při do...

Chřestová sezóna

V posledních letech se na české farmářské trhy vrátil nekorunovaný král jarní zeleniny - chřest...

Cuketová sezona

Cukety jsou velmi zdravé, mají minimální obsah kalorií a přitom jsou plné minerálů. Přízni...

x