Blog, Strana 8

Bezová limonáda

CO BUDETE POTŘEBOVAT 3 litry vody 15 květenství černého bezu 1 biocitron 8 lžic třtinové ho cu...

Bazalkový olej – voňavý dochucovač do salátů a italských jídel

Bazalkový olej – voňavý dochucovač italské kuchyně Domácí bazalkový olej je aromatické dochucovadlo ...

Americké okurky – pikantní salát do burgerů a ke grilu

Americké okurky – pikantní salát do burgerů i ke grilování Americké okurky jsou výtečný sladkokyselý...

Domácí ajvar z pečených paprik a lilku – balkánská pochoutka

Domácí ajvar z pečených paprik a lilku – balkánská pochoutka Ajvar je výjimečná balkánská pomazánka ...

Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – dokonalá chuť do cukroví i jogurtu

Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – ideální na cukroví i do jogurtu Rybízová marmeláda je nepostr...

Rebarborový džem s vanilkou

CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...

Ovesná kaše připravená přes noc

CO BUDETE POTŘEBOVAT 100 g ovesných vloček 2 lžíce chia semínek 300 ml mléka (rostlinného nebo ...

Ostružinový džem s pektinem – ideální na lívance, jogurt i pečivo

Ostružinový džem s pektinem – ideální na lívance, jogurt i pečivo Ostružinový džem je dokonalý způso...

Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek

Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek Malinový džem je výtečná domácí pochoutka, ktero...

Jahodovo-rebarborový crumble ve sklenici Weck – jednoduchý letní dezert

Jahodovo-rebarborový crumble ve sklenici Weck Jahodovo-rebarborový crumble je svěží sezónní letní de...

x