CO BUDETE POTŘEBOVAT 3 litry vody 15 květenství černého bezu 1 biocitron 8 lžic třtinové ho cu...
Blog, Strana 8
Bazalkový olej – voňavý dochucovač italské kuchyně Domácí bazalkový olej je aromatické dochucovadlo ...
Americké okurky – pikantní salát do burgerů i ke grilování Americké okurky jsou výtečný sladkokyselý...
Domácí ajvar z pečených paprik a lilku – balkánská pochoutka Ajvar je výjimečná balkánská pomazánka ...
Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – ideální na cukroví i do jogurtu Rybízová marmeláda je nepostr...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 100 g ovesných vloček 2 lžíce chia semínek 300 ml mléka (rostlinného nebo ...
Ostružinový džem s pektinem – ideální na lívance, jogurt i pečivo Ostružinový džem je dokonalý způso...
Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek Malinový džem je výtečná domácí pochoutka, ktero...
Jahodovo-rebarborový crumble ve sklenici Weck Jahodovo-rebarborový crumble je svěží sezónní letní de...