Kvašená zelenina je tradičním způsobem, jak uchovat vitamíny a minerály pro chladné zimní měsíce. Na...
Blog, Strana 7
Pečené červené papriky v oleji – delikatesa jako z Itálie Připravte si doma pečené červené papriky v...
Nestihla vám včas uzrát všechny rajčata a už je čas je sklidit, aby nepřešla prvními mrazíky? Klidně...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 5 vařených vajíček 2 hrsti jarních bylinek 250 ml vody 1 lžíce cukru 100...
Nakládaná červená řepa s křenem a jablkem je tradiční pochoutkou, která spojuje sladkost řepy, pikan...
Nakládaná cuketa v olivovém oleji – letní delikatesa ve sklenici Hledáte způsob, jak využít přebytek...
Mrkvové chutney se zázvorem – sladkokyselá delikatesa k sýrům i masu Mrkvové chutney s výrazným zázv...
CO BUDETE POTŘEBOVAT Kvašené nebo také kysané zelí je základem zimní kuc...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 220 ml octa 780 ml vody 90 g cukru 25 g soli 15 kuliček pepře 20 kuliče...
Domácí rybí salát z nakládaných ryb – recept po výlovu Domácí rybí salát z vlastnoručně nakládaných ...