Blog, Strana 7

Nakládané zelí s mrkví

Kvašená zelenina je tradičním způsobem, jak uchovat vitamíny a minerály pro chladné zimní měsíce. Na...

Nakládáné pečené papriky

Pečené červené papriky v oleji – delikatesa jako z Itálie Připravte si doma pečené červené papriky v...

Nakládaná zelená rajčata a chutney

Nestihla vám včas uzrát všechny rajčata a už je čas je sklidit, aby nepřešla prvními mrazíky? Klidně...

Nakládaná vařená vajíčka

CO BUDETE POTŘEBOVAT 5 vařených vajíček 2 hrsti jarních bylinek 250 ml vody 1 lžíce cukru 100...

Nakládaná řepa s křenem

Nakládaná červená řepa s křenem a jablkem je tradiční pochoutkou, která spojuje sladkost řepy, pikan...

Nakládaná cuketa v olivovém oleji – delikatesa k masu i na předkrm

Nakládaná cuketa v olivovém oleji – letní delikatesa ve sklenici Hledáte způsob, jak využít přebytek...

Mrkvové chutney se zázvorem – orientální delikatesa ke grilovanému masu i sýrům

Mrkvové chutney se zázvorem – sladkokyselá delikatesa k sýrům i masu Mrkvové chutney s výrazným zázv...

Kysané zelí ve sklenici

CO BUDETE POTŘEBOVAT   Kvašené nebo také kysané zelí je základem zimní kuc...

Kořeněné nakládané hříbky

CO BUDETE POTŘEBOVAT 220 ml octa 780 ml vody 90 g cukru 25 g soli 15 kuliček pepře 20 kuliče...

Domácí rybí salát z nakládaných ryb – recept po výlovu

Domácí rybí salát z nakládaných ryb – recept po výlovu Domácí rybí salát z vlastnoručně nakládaných ...

x