Blog, Strana 2

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin   ...

Historie vzniku sterilovaných jídel

Historie vzniku sterilovaných jídel       Věděli jste, že tradice za...

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?       Chtěli byste si d...

Paštiky dříve a dnes

Paštiky dříve a dnes       Jak to tenkrát dělali? Docela zásadní otá...

Jedeme s kůží na trh

Tak to dopadlo. Slovo dalo slovo a my budeme mít možnost prezentovat naše výrobky v zemi p...

Víme, proč investovat do skleniček weck

Historie zavařovacích skleniček Weck začíná už v roce 1900, kdy Johann Weck a Georg van Eyck za...

Zamyšlení k zavařování džemů a marmelád

Zamyšlení k zavařování džemů a marmelád Vyrábíte si domácí zavařeniny, protože nechcete kupovat prů...

x